Daikin серия Ururu Sarara


Серията Дайкин Ururu Sarara, с уникалната си технология, може едновременно да охлажда и топли, да овлажнява и изсушава, да вентилира и пречиства вътрешният въздух.
 
Вградените функции в моделите Ururu Sarara FTXZ-N/RXZ-N се грижат за Вашия личен комфорт:

- нощен режим, който спестява енергия като предотвратява преохлаждане и прегряване през нощта;
- комфортен режим, който не позволява директно обдухване на тялото със студен или топъл въздух;
- триизмерно разпределение на въздуха, което е резултат от комбинация между вертикални и хоризонтални автоклапи за равномерна циркулация на въздуха;
- съвсем тиха работа, само 19db;
- автоматичното почистване на въздушния филтър води до намаляване на консумацията с до 25%;
- тризоново интелигентно око регулира въздушния поток, за да се избегнат преките въздушни течения;
- 3-D въздушният потокосигурява чист и свеж въздух до всяко кътче в стаята;
- най-високата енергийна ефективност А+++ при отопление и охлаждане.
 

Характерна черта на модела Дайкин Ururu Sarara е, че в една система са внедрени пет технологии за обработка на въздуха. Първата технология е овлажняване „Ururu”, при която влагата се поглъща от външното тяло и се насочва към вътрешното, след което се разпределя равномерно в помещението. Следващата е изсушаване „Sarara”, при която се намалява влажността като се смесва студен и топъл въздух, без това да влияе на стайната температура. Благодарение на “Flash streamer” технологията се подобрява качеството на въздуха. Външното тяло отстранява отработените газове и неприятните миризми, а вътрешното пречиства въздуха от прах, непоносима миризма, полени, вируси. Това Ви гарантира отлична вентилация дори и при затворени прозорци. Въздухът в помещението е чист и свеж без излишна загуба на топлина или хлад.
Серията Уруру Сарара Ви осигурява охлаждане през лятото и топлина през зимата. Дизайн и технологично качество в едно, доказателство за това е отличието „Награда за добър дизайн”, единственият критерий на индустриален дизайн в Япония.