КЛИМАТИЦИ

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

ДРУГИ ПРОДУКТИ

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ

  Фирма КЛИМАФРОСТ  е официален вносител на марките влагоуловители /влагоабсорбатори/ OLIMPIA SPLENDID /Италия/ & EBAC /Англия/

  Извършва извънгаранционен сервиз на всички марки и модели влагоуловители.

За повече информация: 0887 245679; 0897 245678; 02 4830464 

 

AQUARIA 10
379 лв.
SECCO 12
429 лв.
SECCOTECH 14
479 лв.
AQUADRY 16
549 лв.
AQUARIA 20
599 лв.

AQUARIA THERMO
649 лв.
ASCIUTTO
549 лв.
AMAZON 15
509 лв.
2650E
599 лв.
2850E
649 лв.

 

Как да купя?

Заповядайте в нашия фирмен магазин-шоурум в София, ж.к. Дървеница, бул. "Андрей Ляпчев"N20,

магазин 2

Или изберете и поръчайте онлайн от нашия интернет-магазин - www.vlagouloviteli.com

  Или свържете се с нас за да ви консултираме и да помогнем с оптимален избор на уреда и

начина на доставката му.

 

Защо ние?

  -Бърза доставка чрез куриер в рамките на 1-2 работни дни.

  -Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката.

  -Покриване на разходите при доставка до наш магазин свързани с гаранционното обслужване.

  -Осигурено извънгаранционно обслужване.

  -Безплатна консултация при избора на най-подходящия за вашите нужди уред.

  -Огромен брой доволни клиенти от София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново, Плевен....

  -Цената на доставката за София и цялата страна е 15.00 лв.!

 

Влагоабсорбаторите могат да бъдат закупени и на изплащане!  

Гаранция: 

2 год. пълна гаранция /При повреда поемане на разходи по куриер, ако уреда е закупен от

друго населело място. Не се отнася за първоначални разходи за доставка при покупка/.

 

Ebac Ltd. England - ЦЕНИ      Olimpia Splendid S.p.A Italy - ЦЕНИ

 Доставката за София и цялата страна е 15.00 лв.!

 

Високата влага наред с лошият въздух, а често и кондензът са най-разпространените проблеми на съвременното строителство. Причините се крият не само в начина на изграждане на новите сгради, но най-вече в материалите които се използват. Така например с цел да направим жилището си по-топло, ние често забравяме, че винаги едното е за сметка на другото. Новите алуминиеви дограми и изолации най-често просто запечатват дома ни. За да запазите сградата си или помещението, както и да опазите семейството или клиентите си, ние Ви предлагаме 6 модела влагоуловители (влагоабсорбатори), които гарантират намаляване и регулиране на влагата.

Влагоуловителите или още наричани изсушители и влагоабсорбатори, са уреди, чиито възможности и капацитет, не могат да се сравнят с всякакви подобни абсорбиращи вещества, които най-често са с краткотраен ефект и изключително ниска производителност!

Предлаганите от нас влагоуловители (влагоабсорбатори) Amazon 15, Powerpac, Powerdri, серията 2000биращи влага от 15, 18, 21 и 25 л./ден. са произведени от лидерът в производство на тази техника, английската компания Ebac Ltd.

Екипът на Ebac Ltd., наред с изискванията на клиентите си, винаги се стремят да осигуряват най-високо качество и надеждност на своята продукция. Благодарение на постоянното въвеждане на нови методи и най-съвременните инженерни технологии, фирмата Ebac Ltd успява да запази позициите си на лидер и непрекъснато да предлага на своите клиенти само най-добри влагоуловителни апарати. Днес спектърът значително се разшири и предлага един от най-малките, безшумни, но много мощни модели влагоуловители, които вече са познати на пазара. Преди всичко те притежават уникални характеристики, които са специално разработени от инженерите на Ebac Ltd. за да задоволят нуждите и изискванията на клиентите си.

Хидрофилни спирали.

В повечето случаи влагоуловителите са оборудвани със замразени спираловидни реотани, които са предназначени за извличане на водата от въздуха. Именно с помощта на тях, влагоуловителят привлича влагата, като прави повърхността на реотана много студена, след което влагата се кондензира върху реотаните, замръзва, а след това се размразява и се стича в специалния воден контейнер. С помощта на уникалното си хидрофилно покритие, реотаните Ebac ускоряват процеса на улавяне на влагата от въздуха, чрез по-бързото оттичане на водата. Именно благодарение на уникалната повърхност на тези реотани, влагоуловителите (изсушители) Ebac извличат с 40% повече вода в сравнение със същите влагоуловители на други производители, но наред с това потреблението на енергия не се увеличава.

Харчите с 30% по-малко със Smart Control, благодарение на по-ниските разходи за поддръжка.

Новата патентована технология Smart Control е новата отличителната черта на влагоабсорбатори Ebac, защото енергоспестяващата й работа значително намалява разходите за поддръжка на оборудването. Уникалното на системата, което я прави по-интелигента, е компютърния чип, който следи времето, а дори и ежедневните ви навици, а по-точно времето през което се къпете, перете или готвите, показанията се отчитат на всеки 30 мин. При свикване с навиците ви, влагоуловителят решава кога да работи, като предвижда кога бихте произвели повече влага. Разходите за поддръжка с лесния за управление Smart Control, доказано намаляват с около 30%, а интелигентната система премахва неудобствата от сложните и неточни ръчни хидростати, като поддържа благоприятни условия в дома Ви.

Интелигентно размразяване.

Другата технология, която прави влагоуловителите Ebac, лидери в тази класа, е Intelligent Defrost. Технологията е предназначена да спестява електроенергия и подобрява производителността. Вече е известно, че всички влагоуловители работят на принципа на замразяване на влагата, която се извлича от въздуха, а след това тя трябва задължително да бъде размразена и отстранена, за да може уредът да продължи да работи. Патентованата технология на Ebac - Intelligent Defrost, използва специален сензор за прецизно следене състоянието на системата, което е предназначено да избере оптималният интервал между периодичните размразявания, а също така и продължителността на самите размразявания. Именно благодарение на този по-ефикасен размразяващ цикъл, се постига по-бърза и по-ефикасна степен на извличане влагата от въздуха, за единица консумирана електроенергия.

Още предимства на влагоуловителите Ebac:

  • Предимствата на системите на Ebac преди всичко са насочени да предпазват дома Ви, влагоуловителите елиминират вредите, плесените и кондензацията, които са в резултата на голямата влагата, без да се налага осъществявате скъпи ремонтни дейности.

  • По-лесни за експлоатация - ергономично позиционираните водни контейнери благоприятстват отстраняването на водата  от влагоабсорбатор без тя да бъде разлята.

  • Най-важното предимство на тези влаогуловители е, че са полезни за здравето, те премахват излишната влага от Вашия дом, което намалява количеството на акарите, облекчават алергиите, намаляват симптомите на астма, артрит и бронхит.

  • Допълнителните настройки, които улесняват употребата на влагоуловителите Ebac са: „тих режим на работа”, пречистване на въздуха, регулируема скорост на вентилатора, а също така и индикатор за пълен контейнер и множество контролни настройки, които са предназначени за лесна и оптимална работа.

  • Компактен, модерен и олекотен дизайн - влагоуловителите на Ebac са проектирани така, че да не развалят цялостния интериор на помещението, а също така да заемат по-малко място и да са лесни за преместване.

  • В допълнение с влагоуловител, Вие ще получите резервни филтри, колела и дренажни тръби, които също ще се погрижат за улеснение на работата и експлоатацията на Вашия влагоабсорбатор.