КЛИМАТИЦИ PANASONIC - ЦЕНИ 

Panasonic – да почувстваш иновацията


Рядко се случва търговска компания да изпитва чувства. Почти сто години от основаването си производителят на Panasonic обаче определено се стреми да почувства какво очакват клиентите му от него. И то не само в качеството им на клиенти, а на обикновени, истински хора.

Корпорация Panasonic се появява през 2008 година. Сигурно вече ви направи впечатление, че нещо се случи със стоте години? Не, няма печатна грешка -  90 години след основаването си производителят на Panasonic носи името Matsushita Electric Industrial Co. Едва през 2008 година решава да приеме името на най-известната си търговска марка. И съвсем нормално – за милионите потребители по цял свят Panasonic не е просто безпроблемен уред. Panasonic е символ за качество. Усещане за грижа за клиента.

През цялата си история Panasonic следва философията, че качествените продукти могат да повлияят на качеството на живот на хората. Вниманието към детайла и най-вече грижата за клиента са основен приоритет на компанията още в началото на възхода и. След Втората Световна Война компанията се концентрира върху производството на радиотехника за бита и домакински уреди. Когато през 1961 година компанията стъпва на пазара в Северна Америка, тя вече има богат опит в намирането на правилния подход към потребителите. По стечение на обстоятелствата Matsushita Electric не може да използва търговската марка, под която продава в родината си и налага новото име – Panasonic. Тъй като основната цел е пазарът на аудио техника името носи своето послание – pan (всички) и sonic (звуци).

Въпреки относително краткия срок, от който компанията произвежда и климатична техника, климатици Панасоник успяха трайно да спечелят доверието на потребителите. Следвайки цялостната си политика за вслушване в клиента, Panasonic постигнаха новости, за които дори утвърдени производители не бяха подготвени. Независимо дали смятате да климатизирате една стая или търсите цялостно решение за вашия дом Panasonic има решение. При това решение, което наистина ще направи животът ви по-лесен и удобен.

Каква е първата дума, която ви идва на ум, когато кажа „спокойствие”? Тишина? Занижаване на нивата на шума, както на външното така и на вътрешното тяло е един от приоритетите заложен във всеки модел климатици Panasonic. Нивата на шум са значително по-ниски от средните за аналогичен клас техника от масовите производители на пазара.

Panasonic има отговорно поведение към обществото и конкретно към опазването на околната среда. Статистиката показва, че съвременните жилища консумират все повече и повече електрическа енергия. Освен допълнителен разход това е истински бич за опазването на околната среда. В Panasonic знаят, че гениалните неща винаги са прости – обикновените климатици регулират температурата като постоянно се включват и изключват. При включване климатикът изразходва еднакво количество енергия. За разлика от обичайния начин на работа, технологията Inverter на Panasonic прецизно регулира употребата на енергия по време на работа. Така процесът не се прекъсва и не се налага климатикът да използва пълната си мощност, за да функционира. Резултатът са зашеметяващи икономии на енергия и естествено по-ниска сметка за електричество. Внедрената Inverter технология постига намаляване на разходите за охлаждане до 50 процента и на разходите за отопление до 64 процента.

Искате ли да се обзаложим, че мога със завързани очи да позная дали в стаята работи климатик Panasonic? А искате ли да се обзаложим, че и вие ще познаете? Благодарение на специално разработената технология Mild Dry, климатици Panasonic контролират амплитудата между текущата и желаната температура в стаята. Така охлаждането не е толкова рязко и не изсушава кожата и очите. Наистина лесно ще познаете, че климатикът е Panasonic. Просто постойте няколко минути...

Ще почувствате разликата.
Ще почувствате как някой се грижи за вас.
 
Климатикът Panasonic е идеалното решение за всяко едно домакинство и особено като се има предвид факта, че са доста икономични, при което спестявате от сметките за електроенергия. Но понякога цената му е твърде висока за някои от нас, ето защо ние Ви предлагаме добро решение на приемлива цена, т.e. рециклирани климатици Panasonic.

Да, веднага ще се появи съмнението колко е качествен климатикът втора употреба? Всички знаем предобедеността на хората към уредите втора ръка. Но не бива да се съмнявате в качеството на климатиците втора употреба, които предлагаме. Тъй като преди да стигнат до Вас, те са преминали на обстоен преглед за дефекти и повреди.

Както вече споменахме, цената на климатик Panasonic втора употреба е значително по-ниска от тази на нов такъв, но това не е за сметка на качеството. Поради факта, че рециклираните климатици са директен внос от Япония, произведени за японския пазар. Всички сме наясно с критериите на японците за ефективност и надеждност. Ако сравним техническите характеристики на един климатик, произведен за японския потребител и един, за европейския пазар, то разликата е очевидна. Японските климатици втора употреба са доста по-икономични, безшумни и екологични /щадящи природата/.

Рециклираният японски климатик е с коефициенти на ефективност COP=5,00 или по-голям от 5,00, т.е тези климатици са хиперинверторни. Доскоро се смяташе, че инверторните климатици са най-доброто решение за отопление на дома и офиса. Те са по-икономични от конвенционалните /обикновените/, работят по-ефективно при ниски температури и са с по-дълъг експлоатационен живот. Докато хиперинвертора е още по-ефективен и вече можете да се възползвате от това, като си закупите хиперинверторен климатик Panasonic втора употреба. Предимството на този тип климатици е, че при достигане на зададената от вас температура, те не се изключват, а само намаляват оборотите си. При което се поддържа постоянна температура в даденото помещение с нисък разход на енергия. През зимните месеци хиперинвертора работи при по-ниски температури и замръзва по-трудно от останалите климатици.

Рециклираният климатик Панасоник напълно може да покрие нуждите Ви, за да гарантираме това, осигуряваме 3-годишна гаранция както и след гаранционно обслужване. Консултирайте се с наш специалист, за да направите най-добрия избор на климатик!   

 
>