Инверторен климатик Daikin FVXS25F/RXS25L3 подов тип

Daikin FVXS25F вътрешно тяло
Daikin RXS25L3 външно тяло
Daikin FVXS25F вътрешно тяло
Daikin FVXS25F вътрешно тяло
Daikin FVXS25F вътрешно тяло
Daikin FVXS25F вътрешно тяло
Daikin FVXS25F вътрешно тяло

9 000 BTU
инверторен климатик
енергиен клас А+/А+
SEER 5.74
SCOP 4.56
за помещение до 20m2/52m3
36 месеца гаранцияЦена: 2 151 лв. 1 950 лв.
Монтаж: 200 лв.
Общо: 2 150 лв.

Защо ние:
СОБСТВЕН МАГАЗИН:
При нас може да видите изложени всички продавани модели климатици.

СОБСТВЕНА СЕРВИЗНА БАЗА:
Разполагаме с всички материали, инструменти и части необходими за доставката, монтажа и сервиза на климатична техника.
НАД 11 ГОДИНИ ОПИТ:
В областта на продажбата, климатизацията и сервизирането.

СТАБИЛНОСТ:
Оторизиран дилър на всички предлагани марки.


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ:
Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти преминали всички необходими обучения и сертификации.
ПРИЗНАНИЕ
Спечелихме доверие на хиляди клиенти и признание от стотици фирми.

Технически спецификации
Производител:
Произход:
За помещения:
Отдавана мощност (охлаждане):
Отдавана мощност (отопление):
Годишен разход на електроенергия (охлаждане):
Годишен разход на електроенергия (отопление):
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане):
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление):
Шумово ниво:
Размери В х Ш х Д (вътрешно тяло):
Размери В х Ш х Д (външно тяло):
Работен диапазон при охлаждане:
Работен диапазон при отопление:
 Ръководство за употреба BG:
Daikin
Чехия
до 20 кв. м./ 52 куб. м.
1.3-2.5-3.0 kW
1.3-3.4-4.5 kW
152 kWh
798 kWh
5.74/ клас А+
4.56/ клас А+
23 dB
600 x 700 x 210 мм
550 x 765 x 285 мм
-10 до +46 °С
-15 до +18 °С
 

Информация за климатик Дайкин FVXS25F/RXS25L3 (Daikin FVXS25F/RXS25L3)

 
  Подовите климатизатори серия Professional FVXS25F/RXS25L3 са перфектният избор за подпрозоречно инсталиране срещу стена или ниша ниско до пода. Те са с инверторно управление, което Ви гарантира до 40% пестене от разходите за електроенергия при охлаждане и отопление. Неинверторните климатици работят с капацитет на пълна мощност, а след това изключват когато достигнат  желаната температура. Докато климатичните системи на Daikin работят постоянно в енергоспестяващ режим като избягват пиковете на електроконсумация. А функцията „Седмичен таймер” Ви позволява да програмирате своя индивидуална, уютна среда за точния момент когато се приберете у дома.
Моделите FVXS F/ RXS L3 притежават голям топлообменник и два нагнетателни отвора, поради което тези модели са изключително тихи, а в същото време работят без да предизвикват почти никакво въздушно течение, защото разпределят въздуха равномерно из цялото помещение. Това става благодарение на функцията за вертикално въртене на въздухоразпределителните клапи нагоре надолу, което осигурява ефективно разпределение на въздушната струя и температурата в помещението. Дайкин FVXS25F/RXS25L3 са идеалния избор за спални помещения, поради факта че са най-безшумните системи предлагани на пазара, работят на пълна мощност без въздушно течение и Вие се наслаждавате на спокоен и здравословен сън.
Моделите от серията Профешънъл Ви осигуряват постоянна оптимална температура и следователно всяка сутрин ще започвате деня си добре отпочинали и бодри. Влажността на въздуха също е от решаващо значение за Вашето здраве. Но серията FVXS25F Ви гарантират оптимално поносима влажност на въздуха като през зимата успяват да направят спалнята Ви уютна. Но това не е всичко, филтърът от титанов апатит, предназначен за фотокаталитично пречистване на въздуха премахва микроскопичните частици прах от въздуха, поглъща органичните замърсители като бактерии и вируси, като в същото време неутрализира миризмите и Вие забравяте за алергиите. Въздухът е толкова чист и свеж, че Ви кара да се замислите дали не сте навън сред природата.
Моделите Daikin Professional FVXS25F/RXS25L3 са отражение на новите и напреднали иновации в областта на инверторните технологии, гарантиращи Ви минимален разход на електроенергия, безшумна работа и свежа и комфортна среда.
 
  Защо подовите модели на Daikin са предпочитано средство за отопление?
Всеки от нас желае да се наслаждава на перфектна температура в дома си целогодишно. С подовия модел на Daikin FVXS25F/RXS25L3 това вече е възможно, икономически ефективна система за отопление, която е изключително тиха и идеално се вписва в интериора на вашия дом.
От специфичността на монтажа при този тип климатици следват и техните предимства. Климатикът FVXS25F/RXS25L3 има две вентилаторни турбини, от които издухва въздуха. При което особено в режим на отопление е предимство, тъй като топлият въздух се доставя на нивото на пода. При един високостенен климатик се получава температурна разлика между пода и тавана. Този модел има своите предимства не само при отопление, но и в режим на охлаждане, тъй като студеният въздух се насочва вертикално нагоре и на базата на физичните закони (по-тежък е от топлия) се спуска надолу. Така се предотвратява неприятния студен въздух насочен към вас.
Промяната в климата застига и нашите географски ширини, при което климатикът се явява много изгодно решение за отопление през преходните периоди и основно през зимните месеци. Отоплението с климатици е в пъти по-икономично от това с ТЕЦ, газ или друг тип уреди на ток, като печки тип „духалки” или конвекторни такива. Ако един климатик консумира 1000 W на час, то отoплението с него се равнява на електрическа печка с мощност 3000 W. Т.е. такъв уред е с коефициент на трансформация COP 3.00. Докато подовият климатик на Daikin е с коефициент изчислен за целия сезон на отопление SCOP 4.56/А+. Реално консумира електроенергия не за самото отопление, а за работата на компресора и вентилаторите, следователно истинският топлинен ефект е значително по-нисък. При градски условия климатичната система е най-изгодното решение за отопление. Имайте предвид, че при минусови външни температури стойностите на коефициента SCOP значително намаляват, при което само високия клас уреди успяват да работят при температури от порядъка на – 100C ~ -150C. В случая климатикът FVXS25F/RXS25L3 работи до -150C, този модел влиза в групата на елитните, високотехнологични системи, които са ефективни при ниски температури. Да, цената им може би надвишава бюджета на средностатистическия потребител, но за вложените пари ще получите високо надежден климатик, с дълъг експлоатационен живот.
Климатичната система работи на следния принцип: засмуква топлина от въздуха, като я транспортира от по-студено към по-топло място. През летния период топлината се пренася от по-студеното помещение навън където е горещо и обратно през зимата пътят на топлината е от студеното навън към топлото помещение. Странно нали? Но климатикът е термопомпа, която през студените зимни дни допълнително изстудява въздуха навън, а на нас ни е топло вкъщи. Благодарение на инверторната технология, електромотора на компресора се върти с променливи обороти, управляван от електроника. Това позволява на климатика да работи плавно в необходимия оптимален режим, без рязко пускане и спиране на пълна мощност. По този начин се постига тихата работа и по-бързото достигане до зададената температура.
Подовият климатик на Daikin осигурява комфорта във вашия дом, за сметка на по-ниските сметки за ток ..... това е, което всеки от нас търси!