Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE

2100,00 лв
1742
Инверторен климатик Mitsubishi Electric Ninja MSZ-FT25VGK / MUZ-FT25VGHZ

2200,00 лв
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VEHZ

2300,00 лв
Mitsubishi Heavy SRF 35 ZMX-S вътрешно тяло
Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRF/SRC 35 ZMX-S подов тип

2448,00 лв
2400,00 лв
Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE вътрешно тяло
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE

2600,00 лв
Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE вътрешно тяло
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VE

3100,00 лв

Безплатен монтаж на климатици

 
Взели сте решение да си закупите климатик, ние от Климафрост Ви предлагаме климатични системи на водещи производители на този тип техника Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy. Гамата продукти, които предлагат са подходящи както за дома, така и за офиси, магазини, административни сгради, търговски обекти и т.н.
Преди да пристъпите към покупката на климатик трябва да сте наясно:

-  с квадратурата на помещението, което ще климатизирате;
-  каква температура желаете да поддържате в него;
-  важно е до каква външна температура ще работи ефективно климатикът;
-  имайте предвид, че един климатик отоплява/ охлажда едно помещение;
-  каква ефективност, респективно каква консумация на енергия очаквате.

Критерий за ефективността на климатиците са техните коефициенти, съответно:

- в режим на отопление това е SCOP или сезонен коефициент на преобразуване, който е представителен за целия отоплителен сезон. И представлява отношението на отдаваната топлинна мощност към консумираната електроенергия. Колкото е по-висок коефициента, толкова климатичната система е по-икономична;

- в режим на охлаждане това е SEER (сезонен коефициент на енергийна ефективност), който измерва ефективността на системата през целия охладителен сезон. За него важи същото правило, колкото е по-голям, толкова системата е по-икономична.
Важна характеристика е и годишната консумация на енергия, която означава часове на работа в зависимост вида на климатика и режима на работа, които се използват за изчисляване на консумираната енергия.

Но основния фактор, който е от значение за продължителността и ефективността на работата на климатика е правилният монтаж. Качествено и професионално извършен монтажът на климатик гарантира безпроблемната му работа. Ние Ви предлагаме безплатен монтаж на климатици Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy,  изпълнен в най-кратки срокове. Фирмата разполага със собствени технически екипи, които са с нужното образование, преминали са задължителжите обучения, подкрепени със съответните сертификати и най-вече притежават дългогодишен опит в монтирането и поддръжката на климатична техника.
Безплатният монтаж на климатик не е за сметка на професионалното му изпълнение!  

За да бъде първокачествен монтажът на климатик, трябва да е направен от специализиран екип, оборудван с необходимата техника и инструменти. В противен случай рискувате климатикът да не работи безпроблемно, от финансова гледна точка е нерантабилна намесата на непрофесионалист, а и рискувате своята и на околните безопасност.

Професионалният и безплатен монтаж на климатици има своите предимства:

- Климафрост Ви гарантира прецизно и отговорно монтиране на климатичната техника в кратки срокове и то с безплатен монтаж за посочените модели. Правилно изпълнен монтажът на климатик е гаранция за надеждната му работа. Не правете компромиси, които ще ви костват допълнителни разходи за поддръжка, ремонт или закупуване на нов климатик.