Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE

Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло
Mitsubishi Electric MUZ-FH25VE външно тяло
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE вътрешно тяло

9 000 BTU
инверторен климатик
енергиен клас А+++/А+++
SEER 9.10
SCOP 5.10
за помещение до 20m2/52m3
36 месеца гаранция


Цена: 2 230 лв.
Монтаж: 250 лв.
Общо: 2 480 лв.

Защо ние:
СОБСТВЕН МАГАЗИН:
При нас може да видите изложени всички продавани модели климатици.

СОБСТВЕНА СЕРВИЗНА БАЗА:
Разполагаме с всички материали, инструменти и части необходими за доставката, монтажа и сервиза на климатична техника.
НАД 15 ГОДИНИ ОПИТ:
В областта на продажбата, климатизацията и сервизирането.

СТАБИЛНОСТ:
Оторизиран дилър на всички предлагани марки.


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ:
Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти преминали всички необходими обучения и сертификации.
ПРИЗНАНИЕ
Спечелихме доверие на хиляди клиенти и признание от стотици фирми.

Технически спецификации
Производител:
Произход:
За помещения:
Отдавана мощност (охлаждане):
Отдавана мощност (отопление):
Годишен разход на електроенергия (охлаждане):
Годишен разход на електроенергия (отопление):
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане):
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление):
Шумово ниво:
Размери В х Ш х Д (вътрешно тяло):
Размери В х Ш х Д (външно тяло):
Работен диапазон при охлаждане:
Работен диапазон при отопление:
 Ръководство за употреба BG:
Mitsubishi Electric
Тайланд
до 20 кв. м./ 52 куб. м.
1.4-2.5-3.5 kW
1.8-3.2-5.5 kW
96 kWh
819 kWh
9.10/ клас А+++
5.10/ клас А+++
20 dB
305 (+17) x 925 x 234 мм
550 x 800 x 285 мм
-10 до +46 °С
-15 до +24 °С
  Изтегли

 

Описание: MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE (MSZ/MUZ-FH25VE)

 

  Климатизаторите от FH-серията на Mitsubishi Electric и по-специално модел MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE, са разработени така че да допринесат за Вашия уют и комфорт, с ниските си нива на шум, инверторното си управление, отговарящо на най-високия клас А. По този начин Вие се наслаждавате на  желаната от Вас температура.
Моделът  MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE е предназначен за оптимален работен контрол, гарантиращ тиха и енергоспестяваща работа и в двата режима, на охлаждане и на отопление.
Впечатляващи мощности (kW) на охлаждане (1,4-2,5-3,5) и отопление (1,8-3,20-5,5).
Функциите, които притежава моделът MSZ-FH25VE, като температурен контролер „i-see Sensor” и пречистващата и филтрираща система „Plasma Duo”, повишават Вашия стаен комфорт до невиждани висоти.
Функцията „i-see Sensor” предлага на клиента допълнителен уют и топлина. Термометрите на повечето климатизатори измерват въздуха на нивото на тавана в стаята, където се намира топлият въздух. Следователно температурата в областта на пода е с няколко градуса по-ниска от зададената. Но климатизаторите на Mitsubishi electric имат вграден инфрачервен сканиращ термометър, който измерва температурата на нивото на пода в радиус от 150C. Тази функция Ви осигурява температурата, от коятo се нуждаете.
Пречистващата система „Plasma Duo” Ви гарантира моментално унищожаване на всички попаднали във вътрешността на климатизатора гъби, спори на растения, вируси, бактерии. Ако се чудите как да си решите проблема с прахта във Вашия дом, с която не може да се справи противопраховия филтър, то допълнителната плазма йонизира въздуха като по-едрите частици се наелектризират чрез преминаването си през плазмата и се складират в електростатичния филтър. Филтриращата система „Plasma Duo” е идеалното решение за Вашето жилище, благодарение на която забравяте за прахта и неприятната миризма.
 
Скъпо ли е отоплението с климатик?
  Този въпрос вълнува всички потребители, които разчитат на климатик, за да се отопляват през зимата. Различни са факторите, определящи разхода на енергия. Съответният производител на дадена климатична система дава усреднен разход на електроенергия при нормални условия на работа.
За да сте напълно сигурни, че зимата (при ниски минусови температури) в дома Ви ще е достатъчно топло и уютно, то климатикът, който ще си купите трябва да е от висок клас. Какво ще рече това ли? Да е инверторен или за предпочитане хиперинверторен. Енергиен клас  от А+ до А+++. Също така се уверете, че производителят гарантира отопление до -150C външна температура.
Най-икономични са моделите, които се водят хиперинвертори, т.е. със сезонен коефициент на преобразуване в режим на отопление SCOP: 5 или над 5. В конкретният случай модел MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE на Mitsubishi Electric е с коефициент SCOP: 5.10/ А+++. Това означава, че отдава пет пъти повече енергия, отколкото консумира. От тук следва по-ниският разход на ток и по-високата енергийна ефективност. При хиперинверторния климатик усреднения разход при отопление е под 0,1 kW
Хиперинверторните климатици са илюстрация на най-новите технологични разработки за управление на компресора (иновации при механичните компоненти). Поради тази причина, типът хиперинверторен климатик е високо ефективен и икономичен. Високата изходна мощност при стартиране на системата е благодарение на високата скорост на въртене на компресора. Така по-бързо се достига желаната температура, а и периодът на затопляне на помещението през зимата отнема по-малко време, при ниски температури от порядъка на -10 ~ -150C.
Инверторната технология на производство позволява да се следи прецизно работната скорост на компресора и промяната на температурата в помещението, при което точно се изчислява най-оптималното и ефективно подаване на напрежение за поддържане на зададената температура.
Всичко изброено да тук за хиперинвертора на Mitsubishi Elektric Ви гарантира по-нисък разхода на електроенергия. Да, инвестирате повече при закупуването на хиперинверторни климатици, но с течение на времето при експлоатация, вложените средства се възвръщат.