Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK/SRC 25 ZS-W Premium Series

Mitsubishi Heavy SRK 25 ZM-S вътрешно тяло
Mitsubishi Heavy SRK 25 ZM-S вътрешно тяло
Mitsubishi Heavy SRK 25 ZM-S вътрешно тяло
Mitsubishi Heavy SRK 25 ZM-S вътрешно тяло
Mitsubishi Heavy SRK 25 ZM-S вътрешно тяло

9 000 BTU
инверторен климатик
енергиен клас А++/А++
SEER 8.50
SCOP 4.70
за помещение до 20m2/52m3
36 месеца гаранция


Цена: 1 510 лв. 1 490 лв.
Монтаж: 250 лв.
Общо: 1 740 лв.

Защо ние:
СОБСТВЕН МАГАЗИН:
При нас може да видите изложени всички продавани модели климатици.

СОБСТВЕНА СЕРВИЗНА БАЗА:
Разполагаме с всички материали, инструменти и части необходими за доставката, монтажа и сервиза на климатична техника.
НАД 15 ГОДИНИ ОПИТ:
В областта на продажбата, климатизацията и сервизирането.

СТАБИЛНОСТ:
Оторизиран дилър на всички предлагани марки.


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ:
Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти преминали всички необходими обучения и сертификации.
ПРИЗНАНИЕ
Спечелихме доверие на хиляди клиенти и признание от стотици фирми.

Технически спецификации
Производител:
Произход:
За помещения:
Отдавана мощност (охлаждане):
Отдавана мощност (отопление):
Консумирана мощност (охлаждане):
Консумирана мощност (отопление):
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане):
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление):
Шумово ниво:
Размери В х Ш х Д (вътрешно тяло):
Размери В х Ш х Д (външно тяло):
Работен диапазон при охлаждане:
Работен диапазон при отопление:
 Ръководство за употреба BG:
Mitsubishi Heavy
Тайланд
до 20 кв. м./ 52 куб. м.
0.9-2.5-3.1 kW
0.9-3.2-4.5 kW
0.62 kW
0.74 kW
8.50/ клас А++
4.70/ клас А++
19 dB
290 x 870 x 230 мм
540 x 780 x 290 мм
-15 до +46 °С
-15 до +24 °С
  Изтегли

 

Описание: SRK/SRC 25 ZS-W

 
   Марката Mitsubishi heavy пуска на пазара нова серия SRC ZS-W като всички модели могат да бъдат използвани в комбинация на вътрешното тяло с SCM мулти външно тяло.
При климатизаторите Митцубиши Хеви SRK/SRC25 ZS-W автоматично може да се определя режима на работа и настройките на температурата, базирайки се на приблизително изчисление. По този начин климатичната система настройва инверторната честота.
Чрез моделите SRC25 ZS-W във Вашия дом се постига комфорт по най-ефективния начин. Благодарение на програмируемата функция 3D Auto, при която три мотора (един вертикален работещ мотор и два хоризонтални работещи мотора) извършват три независими един от друг контрола на въздушната струя. Чрез „one touch” функцията въздушният поток е равномерен и тих и достига и най-отдалечените кътчета в помещението. Автоматично можете да контролирате обема на въздушния поток и посоката му. В режим на охлаждане, охладеният въздух се отправя към тавана, като по този начин не отива директно към Вас, а се спуска отгоре като лек, хладен полъх. В режим на отопление, горещата въздушна струя е насочена директно към пода, разстилайки се равномерно. Вследствие на автоматичния контрол Вие се наслаждавате на оптимална температура.
Климатизаторите от модел SRK/SRC25 ZS-W имат самопочистваща функция, системата потиска влиянието на алергена уловен от филтъра чрез контролиране на температурата и влагата.
Моделите Mitsubishi Heavy SRK 25 ZM-S/SRC 25 ZS-W са идеалният избор за климатична система, тихи, енергоспестяващи, поддържащи чиста и свежа среда в помещението.

 
Отопление:
  С повишаващите се цени на горивата и енергията в световен мащаб, все по-сериозно започваме да се замисляме за най-ефективното и икономично средство за отопление. С новите и бързо развиващи се инверторни технологии при климатичната техника и модерното микропроцесорно управление се постига висока ефективност и ниска консумация на енергия. С което климатичната система се явява много добра алтернатива на ТЕЦ и другите начини за отопление.
Климатикът се оказва най-евтиното и удобно решение за отопление през зимата, но да не забравяме, че той може и да охлажда през горещите летни дни. Определено климатиците са добра инвестиция.
Климатикът е удачен избор, когато желаете да е комфортно в дома Ви целогодишно и то предимно през зимния сезон. Друго предимство на климатичната система е ниската себестойност на топлинната енергия, която се отдава. Високият клас климатици, какъвто е и модел SRK/SRC 25 ZS-W, са със сезонен коефициент на преобразуване SCOP =/ > 4. В конкретния случай моделът на Mitsubishi Heavy е с коефициент SCOP: 4,70/A++, което означава 1 kW консумирана мощност = 4 kW топлинна мощност.  Сезонният коефициент на преобразуване реално показва колко е икономичен (продуктивен) климатикът. Което прави отоплението с климатици в пъти по-евтино от това с електрически печки (радиатори), централно отопление или природен газ. Да, печката тип „духалка” или конвекторът са примамлива покупка от гледна точка ниската цена, но например една 4 kW печка или конвектор консумира 4 kW, т.е. консумира толкова енергия, колкото и отдава. За сравнение, един климатик с 4 kW номинална мощност консумира едва 0,9 kW, следователно 4 пъти по-ниска сметка за електроенергия.
Но за да бъде отоплението на дома Ви икономически изгодно, то климатикът който ще си закупите трябва да бъде инверторен. Тъй като инверторната технология позволява климатичната система да работи ефективно при ниски външни температури (модел SRK/SRC 25 ZS-S работи до – 150C), като увеличава оборотите на компресора. Така успява да поддържа необходимата топлинна мощност и съответно  зададената температура в помещението.
Предимството да имате висок клас климатик в дома си (или офиса):
- бързо се достига зададената температура, както и се поддържа (+/- 0,50C);
- до 30% по- малък разход на енергия;
- по-тихо външно тяло (по-малко вибрации);
- при отопление външното тяло се обледенява в по-малка степен, следователно капацитетът му не намалява драстично;
- при ниски външни температури ефективността и мощността е по-висока.
Развитието на съвременните технологии, внедрени в климатичната техника я правят все по-икономична, ефективна и качествена, като управлението и е максимално улеснено.