КЛИМАТИЦИ MITSUBISHI ELECTRIC - ЦЕНИ

 

0887 245679;  0897 245678;  02 4830464

 

MSZ-EF**VE(B/W/S)- Най-новата дизайнерска серия на MITSUBISHI ELECTRIC 

Историята на Mitsubishi Electric - е история на съвременна Япония. Компанията е основана през 1921 г., когато от Mitsubishi Shipbuilding Co се отцепва намираща се в град Кобе, фабрика за производство на електродвигатели за океански плавателни съдове. Новата компания е наречена Мицубиши Електрик Корпорейшън.Същата година започва производството и продажбата на електрически вентилатори, като фирмата бързо се превърна в лидер по продажбите.По този начин, компанията трайно влезе на пазара за домашни електрически инсталации.


През 1930 г., Мицубиши Електрик е инициатор за създаване, монтаж и поддръжка на асансьори и ескалатори, както и производственото оборудване за електроцентрали. Компанията продължава да расте бързо и активно и разширява обхвата на своята дейност. До 1960 г., фирмата е един от най-иновативните производители на електрическо оборудване в Япония. През следващите две десетилетия дейността на дружеството е излязла извън границите на Япония. В същото време, Мицубиши Електрик се заяви като пионер в развитието на компютрите, климатичните системи, автомобилна електроника, сателит, слънчеви панели, както и ядрените централи. От 1980 г. и до днес, Мицубиши Електрик с изумителна скорост доведе до пазарите напредналите технологии и продукти, които допринасят за развитието на обществото, промишлеността и крайния потребител.


Днес, Мицубиши Електрик - е международен гигант в производството, маркетинга и продажбите на електрическо и електронно оборудване, с оборот от 31 милиарда щатски долара. Разполагаща с 49 завода разположени по целия свята, фирмата наброява общо 97 хил. служители, които работят в научноизследователските институти, лаборатории и предприятия в Япония, Европа и САЩ.

 

Mitsubishi Electric, мицубиши електрик Mitsubishi Electric, мицубиши електрик Mitsubishi Electric климатик, Mitsubishi Electric климатици

 

Мицубиши Електрик развива своята климатична система в светлината на тежки климатични условия. По този начин, производителят гарантира функционирането на съоръжението, при най-ниски до най-високи температури. Фирмата е признат лидер в производството на климатични системи в Япония и извън границите й. Само в производство на климатици на Mitsubishi Electric в Япония, Азия и Европа работят 5 завода. Дейността не компания не спира до тук, още 2 завода произвеждат компресори, а един – системи за вентилация. През целия период на съществуване Mitsubishi Electric е безспорен лидер и оставя свои трайни следи в развитието на индустрията.

климатик

 

С помощта на функцията i-see sensor, клиентът получава допълнителен комфорт и топлина. Обикновено термометрите на повечето климатици измерват температурата на въздуха в горната час на стаята. В резултат на това долната част на помещението остава винаги с по-ниска температура от програмираната. За да се избегне това, всеки един климатик на фирма Mitsubishi Electric, има уникален инфрачервен сканиращ термометър, който извършва същата проверка, но на нивото на пода в район от 150 градуса. По този начин се гарантира температурата в стаята да бъде такава, каквато е зададена!

Безспорния лидер на пазара, японската компания е разработила широка гама продукти, които да отговорят на нуждите на всеки клиент. Независимо от капризите на клиента, даже най- претенциозния купувач, ще може да намери своята система, която да му осигури мечтания лукс и комфорт, предлаган от стенно монтираните климатици. Именно производителят на Mitsubishi Electriс е способен да ви предложи дори и най-необичайните предложения според Вашия интериор, изисквания и желания.