КЛИМАТИЦИ DAIKIN - ЦЕНИ

 

 

0887 245679;  0897 245678;  02 4830464

 

 През 1924 г. в Осака, Акира Ямада поставя начало на DAIKIN industries LTD. Първоначално производителят на Daikin съсредоточава усилията си само в една посока - за производството на системи за вентилация и климатизация. Десетилетия наред развитието на фирмата не е спирало и вече днес, DAIKIN впечатлява с производството и пласирането висококачествени климатични системи както за промишлеността, така и за фирми и битови нужди. С вливането на огромни финансови и материални ресурси за подобряване на производството и създаването на съвременни технологии, компанията е постигнала впечатляващи резултати, за което говори оборотът на фирмата от близо 5.7 млрд. евро, като безусловно се очакват тенденции за нарастване.

Понастоящем DAIKIN Industries Ltd е считана за най-голямата в света фирма-производител на климатични системи, вентилация и хладилни машини, за което способстват многогодишният опит, непрекъснатата изследователска дейност и иновативната технология. DAIKIN не само е лидер и най-активен производител, но и родоначалник на климатичната техника в света. Тя по право се счита и за законодател на световно ниво в областта на разработка и серийно производство на оборудване на климатизация. Единствено учените на компанията Daikin през трийсетте години успяха да осъществят синтез на фреон.

klimatici Daikin

При сглобяването на климатиците на фирма DAIKIN, е въведен 100% контрол на качеството на всяка сглобена единица климатично оборудване. Именно този 100% контрол на всички входящи детайли, гарантира високо качество на всеки един климатик Daikin, като изключва неговото снижаване. Разнообразието на предлаганата техника и климатично оборудване на DAIKIN, значително превишава номенклатурата на други известни фирми. В момента списъкът на техниката и уредите предлагани от компанията наброява 3200 модела, като са включени, битови, промишлени и полупромишлени климатици, системи за централна климатизация и вентилация, чилъри и кинвектори. Уникалното на компанията е, че тя е единствения производител на климатично оборудване, който има правото и възможността, синята пеперуда – символ на SENSITIVE CHOICE, да бъде изобразена на пречиствателните и сплит системи. Този символ, не е само свидетелство за високо качество на продукцията Daikin, но преди всичко той свидетелства и за безопасността при използване на уредите.

FTXR/RXR изтегли klimatik Дайкин

климатици климатици дайкин климатик Daikin

daikin климатици Дайкин климатик дайкин

Значението на „синята пеперуда” и програмата SENSITIVE CHOICE:

Учредена от Австралийския Национален Съвет по проблемите на астмата, съвместно с Новозеландския Институт по Респираторни и Астматични Заболявания, програмата цели производство на изделия най-точно отговарящи на потребностите на хората, които страдат от астма и различни форми на алергии. Признанието от двете авторитетни международни организации, свидетелства за високото качество на продукцията на Daikin, както и за иновационния потенциал на компанията и новите технологии, внедрени в продукцията й. Използването на сплит системи за пречистването на въздуха и пречиствателите на Daikin, гарантират най-чиста, свежа и екологична атмосфера в помещенията.

Климатични и пречиствателни системи Daikin – най-надеждни, най-тихи, най-енергоспестяващи. А признак за една добра система е нейната незабележимост, но забележим комфорт и уют. Daikin – оптимално решение за създаване на този комфорт!!!