ВЛАГОАБСОРБАТОРИ ИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНИ:

 

0887 245679;  0897 245678;  02 4830464

 
    Лидерът в производство на домакинска техника, предназначена за поддържане комфорта в домовете ни, фирма Ebac е създадена във Великобритания през 1972 година. Вече близо 40 години компанията не отстъпва лидерските си позиции и трайно остава най-добрия производител на влагоуловители в световен мащаб. Грижейки се едновременно за технологичния напредък, дизайна, качеството и комфорта, влагоуловителите Ebac са най-предпочитаните както за британските домакинства, така и за целия европейски пазар.
   Председателят и основателят Джон Елиът, който е роден в Англия първоначално започва самостоятелна работа в търговията, по-късно печели договор за производство на индустриални изсушители за национална строителна група. В последствие съдбата му се свързва с фондация Ebac's и именно там започват разработването на влагоуловители, които по-късно ще станат най-добрите в света. Напълно обяснимо е, че най-добрата техника, която да се грижи за нивото на влага в домовете ни е произведена именно във Великобритания и свързано е не само с технологическия напредък в страната, а именно с това, че жителите на тази островна държава, най-остро усетиха необходимостта от такъв вид техника.
През 1980 година на британския пазар излиза нов по-качествен и модернизиран модел влагоуловители, който поставя кампанията на лидерските позиции, запазени и досега.


   Верен на корените си Джон Елиът не обмисля да прехвърли производството и да разшири дейността на Ebac и в чужбина. Съсредоточен единствено в областта на иновациите и отдадеността на качеството, разширява компанията изключително в пределите на Британия, така Ebac се произвежда едновременно в няколко английски завода.

 И досега Ebас остава първата британска компания, която откри и призна необходимостта от изсушители на въздуха в домовете ни. Наред с потенциалните проблеми, които създава влагата от Ebac измислиха лесен и достъпен начин да се избегнат последствията от капризния характер на природата.
Ангажиментът да защитават домовете ни от излишната влага и кондензация е начело на всякакви разработки на Ebac. Екипът на компанията непрекъснато работи за модернизация и усъвършенстване на техниката, която прави животът ни по-комфортен и здравословен.

  Днес асортиментът от стоки и услуги се развива едновременно с изискванията на крайните клиенти, в резултат на това най-тихия, най-малкия и най-ефективния влагоуловител се произвежда именно от британската компания Ebac.


   В съвременния живот необходимостта от влагоуловители нараства, поради редица причини свързани с последствията от влагата, кондензацията и мухъла, които са вследствие на ежедневния ни живот. Наред с неудобствата и проблемите, които влагата оказва на домовете ни, тя заплашва най-важното – здравето ни. Интелигентните системи на Ebac гарантират не само удобство и комфорт, най-вече те ви осигуряват спокоен живот, без да мислите за последствията, - за това вече се погрижиха инженерите на компанията. Намалени разходи, въздух без влага, здравословен живот, – това е гарантирано единствено с влагоуловителите на Ebac.