Климатици Mitsubishi Heavy
 
климатици мицубиши хевиПрез 1835 година в бедно самурайско семейство се ражда бъдещия основател на концерна Mitsubishi  - Ятаро Ивасаки. След стартиране на своя бизнес в началото на 1870 година Ивасаки назначава най-добрите мениджъри, които успяват да разширят дейността на компанията. Постепенно развивайки се, Mitsubishi се превръща в огромна фирма, в която влизат Mitsubishi Shipbuilding Co. (корабостроителница), Mitsubishi Internal Combustion Engine Cо. (двигатели с вътрешно горене), Mitsubishi Oil Cо. (преработка и добив на нефт), Mitsubishi Electric Corporation и Mitsubishi Heavy Industries, Ltd основана през 1914 годинa. Като през 1946 година след края на Втората световна война компанията се реорганизира и Mitsubishi Heavy Industries, Ltd  се влива в корпорацията Mitsubishi Group, като заема 273 място в Fortune Global 500 за 2011 година.

Известното в цял свят търговско лого на Mitsubishi (три ромба във формата на триъгълник) и думата "Мицубиши" в превод означават "три елмаза" (Мицу - 3, Биши - елмаз). През всичките тези години компанията много усърдно се грижи за своята репутация, както и за качеството на своите продукти. Над разработката по системата за качество в корпорацията работят цели отдели в продължение на много години. В резултат на това всички заводи действат с единна система за контрол, като пускат на пазара само 100% качествена продукция. Високото им качество е потвърдено със сертификат ISO9001, ISO14001 и сертификат на Европейския Съюз. По данни на сертификационната комисия Евровент, климатиците Mitsubishi Heavy имат най-висок показател за производствена експлоатация – повече от 22500 часа.
Климатици Mitsubishi Heavy

Моделните серии на климатици Mitsubishi Heavy са много богати и обхващат практически всички съвременни модификации, освен това те имат възможност да се комплектуват в зависимост от конкретния пазар, например, с различни компресори, устройства по поддръжката за надеждна работа през хладните месеци, допълнителни филтри и др. Всичко това дава възможност да се създаде комплексно технологично решение, с оборудване само от Mitsubishi.

Климатик Мицубиши ХевиКлиматиците Mitsubishi Heavy отдавна са се доказали, като надеждна техника, която ще ви служи в продължение на дълго време. Именно климатиците Мицубиши се ползват с голяма популярност между потребителите. В каталога на General Comfort е представен голям избор на климатици Мицубиши с подробно описание. Всяка интересуваща ви информация за климатик Mitsubishi може да узнаете от нашите консултанти. На вас ще ви бъде препоръчано да изберете нужния ви модел климатик Мицубиши, като заявката може да подадете чрез специалната форма разположена на нашия сайт.
 
 
Климатиците Mitsubishi отлично се вписват в различните типове помещения и са елегантност и стил, функционален дизайн и компактни габарити. Какъвто и климатик Мицубиши Хеви да изберете, вие винаги ще получите отлично качество и надеждна гаранция.