Daikin Подов тип FVXM-F2022-09-26T15:16:54+03:00

Климатици Daikin Подов тип FVXM-F

Daikin Подов тип FVXM-F – Това е най-новото в серията и предлага на потребителите по-плосък дизайн на панела с висока производителност и голяма енергийна ефективност, предназначени за комфортно охлаждане и отопление, т.е. домашна и лека търговска употреба. Тези вътрешни тела са тихи при работа, нивата на звука са едва 23dB.

Климатици Daikin Подов тип FVXM-F:

Климатици Daikin Подов тип FVXM-F - подови климатициПодовият модул за домашна/търговска употреба е със съвременен дизайн, изключително тих, енергийно ефективен и създава много комфортен климат през цялата година. Уредът може да бъде монтиран до стената или вграден. Вътрешният конзолен климатик Daikin е оборудван с филтър за пречистване на въздуха с фотокаталитична дезодорираща функция. Филтърът е в състояние да улавя микроскопични частици, да разгражда миризми и дори да премахва бактериите и да дезактивира вирусите. Филтърът издържа 3 години без смяна, ако се мие на всеки 6 месеца.

Със звуково налягане до 23 dBA, FVXM работи почти незабелязано, осигурявайки добър нощен сън, гамата на Daikin е оборудвана с фотокаталитични филтри от титаниев апатит, които премахват частиците прах във въздуха и разлагат миризмите на тютюн и домашни любимци, например. Той също така улавя и дори дезактивира вредни органични химични вещества като бактерии, вируси и алергени, за да ви гарантира постоянен приток на чист въздух. Тази гама може да се използва в инсталации за заместваща технология, които използват тръба за хладилен агент R22 и R407C.

Основни характеристики на Климатици Daikin Подов тип FVXM-F:

 • Инверторна технология: намалява консумацията на енергия с до 30% в сравнение с неинверторните устройства и осигурява максимален комфорт, нисък шум и надеждност.
 • Безжично дистанционно управление със седмичен таймер: осигурява 7-дневен таймер, позволяващ ежедневно или седмично програмиране. Възможни до 4 действия на ден.
 • Нощен режим: предотвратява внезапна промяна в стайната температура чрез леко повишаване/понижаване на температурата, преди системата да спре, за да можете да спите по-удобно.
 • Мощна работа: активира максимален обем въздух за 20 минути. След това системата автоматично се връща към първоначалната си настройка.
 • Титаниев апатитен фотокаталитичен филтър за пречистване на въздуха: превъзходна мощност на адсорбция. Освен мухъл и миризми, той също адсорбира и разлага бактерии и вируси за ефективно пречистване и дезодориране на въздуха.
 • Режим ECONO: намалява консумацията на енергия, така че да могат да се използват други уреди, които се нуждаят от голямо захранване.
 • Суха програма: намалява влажността в помещенията без колебания във вътрешната температура.
 • Тиха работа: намалява нивото на шума на вътрешното/външното тяло с 3dB(A) чрез промяна на честотата и скоростта на вентилатора.
 • Функция за автоматично рестартиране: след прекъсване на електрозахранването в сградата, системата автоматично се рестартира
  към работната настройка преди спирането на захранването.
 • Цифров дисплей за самодиагностика: в малко вероятния случай, когато възникне аномалия, LCD дистанционното управление показва кода за грешка, което позволява бърза поддръжка.
 • R32 Хладилен агент

Продажби: 0884 135 144 и 02 48 30 464
Сервиз и монтаж: 0887 245 679

Понеделник-Петък: от 08.30ч. до 18.00ч.
Събота: от 10.00ч. до 14.00ч.

Go to Top