За нас

За консултации и огледи за монтаж на климатици:

За Климафрост

Фирма „КлимаФрост“ е създадена през 2007 година и за кратко време успя да се наложи на динамичния пазар за такъв вид техника. Ние предлагаме винаги качествено обслужване. Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичните и вентилационни инсталации. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно отношение, качествен монтаж, поддръжка и профилактика.

Защо ние?

В София съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на климатични и вентилационни инсталации. При нас за разлика от тези компании ще намерите разнообразна техника само от най- престижните и ненадминати в своето изключително високо качество производители.

Собствен магазин и сервизна база за климатици

Фирма „Климафрост“ разполага със собствен магазин и сервизна база, гарантиращи стабилност, професионализъм и коректност. В магазина ни са изложени всички модели климатици, с които работим. Ние сме фирма, която продава, монтира и поддържа гаранционно и извънгаранционно климатици от най-висок клас!

Галерия наши монтажи на климатици

За нас – Климафрост – Екип от професионалисти

Екипът на „КлимаФрост“ е сформиран от опитни, висококвалифицирани с техническа подготовка специалисти, които са доказали през годините високо ниво на професионализъм. Служителите на „КлимаФрост“ преминават през необходимото обучение, за да могат да извършват прецизно и коректно служебните си задължения. За нас е изключително важно нашите клиенти да получат най-добрата консултация при избора на подходящия климатик или климатична инсталация. Стремим се да откликваме на всеки Ваш въпрос и всяко Ваше изискване и така да допринесем за уюта и комфорта Ви. Фирмата непрекъснато разширява своята дейност във връзка с повишаването на конкурентноспособността си и посрещането на високите изисквания на клиентите. В наше лице ще намерите надежден, коректен, компетентен и полезен делови партньор, защото предлагаме на клиентите си широк асортимент от висококачествени климатици и климатична техника на световно наложени търговски марки.

Индивидуално отнощение към всеки клиент!

Екипът на „КлимаФрост“ показва изключително висок професионализъм при подготовката и извършването на монтажа на климатици и климатични системи, а това се дължи на добрата организация и коректност в работата на всички служители. Фирмата като цяло и нейният екип показва и доказва своята съпричастност и ангажираност към проблемите и желанията на клиентите си. Добрата подготовка, високата квалификация и не на последно място богатият опит в инсталирането на климатици допринасят за кратките срокове за изпълнение на възложените задачи в рамките на договорените условия. „КлимаФрост“ и нейният екип Ви гарантират професионален и качествен монтаж на закупените от Вас климатици и съответно светкавична реакция при отстраняване на възникнал проблем. В собствения ни магазин и сервизна база Вие ще откриете креативни, лъчезарни, динамични и компетентни специалисти, които ще откликнат на всяко Ваше запитване и ще Ви посъветват да направите най-добрия избор на климатик.

За нас - КлимаФрост

Мнения на наши клиенти

„Фростклима МБ“ ООД е дружество със седалище и адрес на управление гр.София, бул.Андрей Ляпчев №20, магазин-2 (ЕИК – BG 200197329, контакти ) и предмет на дейност продажба, монтаж и поддръжка на климатични и вентилационни инсталации.

Продажби: 0884 135 144 и 02 48 30 464
Сервиз и монтаж: 0887 245 679

Понеделник-Петък: от 08.30ч. до 18.00ч.
Събота: от 10.00ч. до 14.00ч.