Климатици втора употреба2022-02-28T14:06:26+02:00

Климатици втора употреба

Японски рециклирани климатици. Климатици втора употреба София!

Моделите в сайта са примерни и може да не са налични в момента. Всички модели са единични бройки!

Във фирмения ни магазин има изложени над 130 модела рециклирани  японски климитици!

Посетете нашия магазин за да разгледате моделите и да бъдете консултирани за правилния избор на климатик!

Изложените климатици са с доказан пройзход, направена им е пълна профилактика и обслужване!

Изложените климатици втора употреба са с доказан произход, в перфектно състояние, направена им е пълна профилактика и обслужване + 12 месеца гаранция!

Информация и цени на климатици втора употреба:

Защо да си закупим климатик втора употреба?

На първо място предимството на този тип климатици е, че са на по-ниска цена, която е на половината на тази на новите модели японски климатици. Едно от предимствата на климатиците втора ръка е, че ниската цена намалява значително риска. 

Качество – ние Ви предлагаме климатици на едни от водещите в световен мащаб марки като Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Toshiba и т.н. 

Гаранция – осигуряваме три години гаранция, което само по себе си доказва качеството и надежността на продукта. 

Икономия – климатичните системи са високо енергийно ефективни, с изключителни показатели на коефициентите на трансформация, което Ви гарантира икономичен и удобен начин да се отоплявате.

Да, всеки ще си каже „марково, но старо……”. Да, тези климатици са употребявани, но японските производители произвеждат климатична техника за различни части на света, но става ли въпрос за техния пазар, то нещата са малко по-различни. Изискванията в Япония за енергийна ефективност, шумови нива и други показатели са със завишено качество и характеристики. За да се убедите в това, най-лесният пример е да сравните техническите показатели на моделите японски климатици, предлагани от нас и на техните еквиваленти, създадени за европейския пазар. Средно статистически един японски климатик, закупен от фирма в София, в режим на охлаждане консумира 400W, а в режим на отопление 500W. Като техните коефициенти на преобразуване /COP/ достигат стойности от 5-6. Докато един нов климатик от същата марка, произведен по европейските стандарти, консумира 700W при охлаждане и 800W при отопление. Като коефициентът им на трансформация COP достига максимум 4.

Какъв е изводът? Спестяват се 30-40% от електроконсумация. Инверторните климатици за японския пазар нямат аналог, техните COP-ве могат да достигнат до 6. Това ги прави високо енергоспестяващи, в същото време са отличават с ниски нива на шум /на външното и на вътрешното тяло/, което е предпоставка за една по-комфортна и уютна среда в дома или офиса. И не на последно място, тези рециклирани климатици Ви гарантират оптимално отопление през студените зимни дни. Ако сте пред дилема дали да си закупите един нов инверторен климатик, произведен в Европа или един употребяван, но произведен в Япония, то везните клонят повече към този произведен за японските потребители. Те притежават същите функции и предимства. Характеризират се с модерен и стилен дизайн, изключително тихи са, което Ви осигурява комфорт. 

Притежават стандартните филтри /отстраняващи прахта и алергените/, които допринасят за една по-здравословна среда в дома Ви. При нощния режим, температурата се настройва автоматично, което води до по-голямо енергоспестяване и до по-спокоен и здравословен сън. Защитните функции, които притежават тези системи, са предпоставка за по-дългия им експлоатационен живот. Удобство е забавеното стартиране на компресора, климатикът рестартира работата си след 3 минути /5-6 мин. в режим отопление/ когато се изключи захранването му или се спре работата му, при което балансът на налягането в охлаждащата система остава непроменен. Друга защитна функция е размразяването, която се включва за 3-10мин. когато външните температури са ниски, а влажността е висока и има вероятност топлообменникът да замръзне. При стартирането на тази функция вентилаторите на външното и вътрешното тяло се изключват.

Климатикът има функцията да предотврати замръзването на вътрешното тяло и изсушаването на въздуха. В този случай вентилаторът и компресорът на външното тяло спират, докато вентилаторът на вътрешното тяло работи на високи обороти. Когато захранването към уреда спре, то той автоматично преустановява своята работа, а при възстановяване на електрозахранването, то системата преминава в режим на изчакване докато не се включи от дистанционното. Ние Ви предлагаме най-доброто според финансовите Ви възможности. Разполагаме с оторизирана сервизна база, което Ви гарантира качествено и бързо гаранционно и извънгаранционно обслужване. Инверторните японски климатици притежават редица предимства, те са претърпели метаморфоза от създаването си до наши дни. Японците са намерили начин да бъдат стъпка напред в това отношение. В съвременния свят се налага необходимостта от повече от климатик.

Продажби: 0884 135 144 и 02 48 30 464
Сервиз и монтаж: 0887 245 679

Понеделник-Петък: от 08.30ч. до 18.00ч.
Събота: от 10.00ч. до 14.00ч.

Go to Top