Daikin2022-09-26T15:19:24+03:00

Климатици Daikin

Климатици Daikin – перфектно качество без компромис.

ФростКлима е оторизиран дилър на марката Daikin, което Ви гарантира качествена гаранционна и извънгаранционна поддръжка!

Daikin климатици

Изберете Климатици Daikin по модели:

Климатици Daikin Stylish София
Daikin Stylish FTXA-A/B
Климатици Daikin Emura София Цена
Daikin Emura FTXJ-M
Климатици Daikin Prefera София Цена
Daikin Perfera FTXM-R
Климатици Daikin Comfora София Цена
Daikin Comfora FTXP-M
Daikin Sensira FTXF-B
Daikin Sensira FTXC-C
Daikin Ururu Sarara FTXZ-N
Daikin Подов тип FVXM-F

Всички климатици Дайкин подредени по цена:

По-долу ще можете да разгледате всички уреди които предоставяме на тази марка. Моделите могат да бъдат доставени и монтирани от нас, като имат и гаранционен , а ние предлагаме и следгаранционен сервиз на климатици, пълнене на климатици, монтаж и демонтаж, преместване на клиатици, когато е необходимо.

Стил, където иновацията среща креативността!

Повечето потребители днес търсят климатична система, която съчетава най-доброто от производителността и дизайна. Със серията Stylish, Дайкин балансира функцията и естетиката, за да създаде иновативен продукт, който подхожда на всеки интериор.

Stylish серията обединява отличен дизайн и технология, за да предостави цялостно климатично решение за всеки интериор. С размери само 189 мм, Stylish е най-тънкият модул на пазара в дизайнерския сегмент за модули за стенен монтаж и използва иновативни характеристики за постигане на най-добрия комфорт, енергийна ефективност, надеждност и контрол. Предлага се в 3 цвята, потребителите могат да избират от три различни цвята (бяло, сребристо и черно дърво). Извитите ъгли създават ненатрапчив и спестяващ място дизайн. Тънките размери го правят най-компактната дизайнерска единица на пазара. Перфектно качество на въздуха в помещенията: флаш стримерът улавя вируси и алергени, оставяйки ви с по-чиста вътрешна среда. Награден дизайн: Stylish спечели наградата за добър дизайн и наградата iF за своя иновативен външен вид и функционални възможности.

Emura е нова серия климатици за стена, която съчетава емблематичен дизайн с инженерно съвършенство. Неговият ултра тънък профил и елегантно покритие могат да допълнят всеки стилен интериор. Елегантният външен вид добавя към добре познатите ценности на марката за превъзходен комфорт, качество и надеждност. Трудно е да се повярва, че под гладкия и гениален профил този интелигентен модул съдържа толкова много напреднала технология.

Comfora Икономичен, надежден и впечатляващо тих битов инверторен климатик с тясно вътрешно тяло. Това е енергийно ефективна инверторна сплит система за стенен монтаж. Тази серия се отличава със скромни общи размери, удобна автоматизация, високотехнологична система за пречистване на въздуха и компактен външен дизайн на корпуса на вътрешното тяло, който може да се монтира над вратата. Предназначен за поддръжка на жилищни и офис помещения. Климатиците от серията Comfora са оборудвани с издръжлив патентован инверторен компресор и DC вентилатор за подобрена производителност и енергийна ефективност. Функцията за равномерно разпределение на въздуха в пространството на помещението ви позволява да използвате комбинация от хоризонтални и вертикални настройки…

Perfera е монтирано на стена или подово стоящо тялп с до A+++ енергийно ефективно решение за охлаждане и отопление. Perfera предлага изключителна производителност, като същевременно намалява вашето въздействие върху околната среда – и сметката ви за енергия. Управлявайте лесно Perfera с инфрачервеното дистанционно или чрез приложението, Alexa или Google Home.

Sensira създава комфортна среда в помещенията като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност. Сезонната ефективност показва по-реалистично колко ефективно работят климатиците през целия отоплителен или охладителен сезон. Изборът на продукт с R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68%, в сравнение с R-410A и води директно до по-ниско потребление на енергия благодарение на високата му енергийна ефективност.

Серия Ururu Sarara – Пълен климатичен контрол с (обез)овлажняване, пречистване на въздуха и вентилация с най-висока ефективност при отопление и охлаждане. R32 Ururu Sarara носи ново ниво на усъвършенстван контрол на климатика. Той разполага с пет техники за обработка на въздуха, които заедно осигуряват цялостно решение за комфорт. В допълнение, гамата Ururu Sarara има оценки SEER и SCOP A+++ благодарение на своя енергийно ефективен компресор и топлообменник.

Подов тип FVXM-F – Това е най-новото в серията и предлага на потребителите по-плосък дизайн на панела с висока производителност и голяма енергийна ефективност, предназначени за комфортно охлаждане и отопление, т.е. домашна и лека търговска употреба. Тези вътрешни тела са тихи при работа, нивата на звука са едва 23dB. Подовият модул за домашна/търговска употреба е със съвременен дизайн, изключително тих, енергийно ефективен и създава много комфортен климат през цялата година.

Продажби: 0884 135 144 и 02 48 30 464
Сервиз и монтаж: 0887 245 679

Понеделник-Петък: от 08.30ч. до 18.00ч.
Събота: от 10.00ч. до 14.00ч.

Go to Top