Daikin Ururu Sarara2022-09-26T15:03:08+03:00

Климатици Daikin Ururu Sarara

Серия Ururu Sarara – Пълен климатичен контрол с (обез)овлажняване, пречистване на въздуха и вентилация с най-висока ефективност при отопление и охлаждане. R32 Ururu Sarara носи ново ниво на усъвършенстван контрол на климатика. Той разполага с пет техники за обработка на въздуха, които заедно осигуряват цялостно решение за комфорт. В допълнение, гамата Ururu Sarara има оценки SEER и SCOP A+++ благодарение на своя енергийно ефективен компресор и топлообменник.

Серия климатици Daikin Ururu Sarara

Серия климатици Daikin Ururu SararaС 5 техники за обработка на въздуха, включително отопление и охлаждане в едно тяло, за целогодишен комфорт с най-високия наличен енергиен етикет. През зимата функцията Ururu допълва влагата във въздуха, за да поддържа комфортно усещане без ненужно нагряване, а през лятото функцията Sarara премахва излишната влага, като същевременно поддържа равномерна температура, като по този начин елиминира необходимостта от допълнително охлаждане. Вентилация за свеж въздух дори при затворени прозорци и пречистване на въздуха на вътрешното тяло и автоматично почистване на филтъра предлага непрекъснат пречистен въздух без алергии. Интелигентно око с 3 зони: въздушният поток се изпраща в зона, различна от тази, в която човекът се намира в този момент. Откриването се извършва в 3 посоки: ляво, предно и дясно. Ако не бъдат открити хора, устройството автоматично ще превключи на енергийно ефективна настройка.

Основни характеристики на Daikin Ururu Sarara:

  • SEER + SCOP = A+++ за целия диапазон
  • Няма нужда от почистване на филтри, благодарение на самопочистващия се филтър
  • Уникална комбинация от овлажняване, обезвлажняване, вентилация, пречистване на въздуха и отопление и охлаждане в 1 система
  • Победител в наградата за дизайн Reddot за 2013 г
  • Онлайн контролер (по избор): контролирайте вашето вътрешно помещение от всяко място с приложение, чрез вашата локална мрежа или интернет.
  • Първата R-32 термопомпа въздух-въздух на европейския пазар

Продажби: 0884 135 144 и 02 48 30 464
Сервиз и монтаж: 0887 245 679

Понеделник-Петък: от 08.30ч. до 18.00ч.
Събота: от 10.00ч. до 14.00ч.

Go to Top