Daikin Stylish2022-09-26T13:21:28+03:00

Климатици Daikin Stylish

Повечето потребители днес търсят климатична система, която съчетава най-доброто от производителността и дизайна. С моделите Daikin Stylish  балансира функцията и естетиката, за да създаде иновативен продукт, който подхожда на всеки интериор.

Daikin Stylish обединява отличен дизайн и технология, за да предостави цялостно климатично решение за всеки интериор. С размери само 189 мм, Stylish е най-тънкият модул на пазара в дизайнерския сегмент за модули за стенен монтаж и използва иновативни характеристики за постигане на най-добрия комфорт, енергийна ефективност, надеждност и контрол. Предлага се в 3 цвята, потребителите могат да избират от три различни цвята (бяло, сребристо и черно дърво). Извитите ъгли създават ненатрапчив и спестяващ място дизайн. Тънките размери го правят най-компактната дизайнерска единица на пазара. Перфектно качество на въздуха в помещенията: флаш стримерът улавя вируси и алергени, оставяйки ви с по-чиста вътрешна среда. Награден дизайн: Daikin Stylish спечели наградата за добър дизайн и наградата iF за своя иновативен външен вид и функционални възможности.

Klimatici Daikin Stylish FTXAСъздаването на перфектен вътрешен климат е целта на модулите Daikin. Тези стенни тела са дискретни и създават комфортна атмосфера с по-ниска консумация на енергия. Плоският, стилен преден панел се слива лесно с всеки интериорен декор и се почиства по-лесно. Вертикалното автоматично завъртане движи изпускателните решетки нагоре и надолу, за да ви осигури ефективно разпределение на въздуха и температурата в стаята. Турбо режимът означава, че стаята може да се затопли или охлади бързо, за максимален комфорт. Със звуково налягане до 19 dBA новият FTXA работи почти незабелязано, осигурявайки добър нощен сън. Гамата Daikin FTXA е оборудвана с фотокаталитични филтри от титаниев апатит, които премахват праховите частици във въздуха и разлагат миризмите на тютюн и домашни любимци, например. Той също така улавя и дори дезактивира вредни органични химични вещества като бактерии, вируси и алергени, за да ви гарантира постоянен приток на чист въздух.

Daikin FTXA използва сензор за решетъчно око, за да открие температурата на повърхността на помещението, за да създаде по-комфортен климат. След като определи текущата стайна температура, сензорът с око на мрежата разпределя въздуха равномерно в стаята, преди да превключи към модел на въздушния поток, който насочва топъл или хладен въздух към зони, които се нуждаят от него. Можете също да управлявате Daikin Stylish с помощта на вашия смарт телефон. Просто се свържете с Wi-Fi и изтеглете приложението Daikin Online Controller, за да започнете да създавате своя перфектен климат.

Вашите предимства › Достъп до няколко функции за управление на вашия климат › Управлявайте температурата, режима на работа, пречистването на въздуха и вентилаторите с интерактивен термостат › Създавайте различни графици и режими на работа › Наблюдавайте консумацията на енергия › Съвместим с приложението If This Then That (IFTTT).

Продажби: 0884 135 144 и 02 48 30 464
Сервиз и монтаж: 0887 245 679

Понеделник-Петък: от 08.30ч. до 18.00ч.
Събота: от 10.00ч. до 14.00ч.

Go to Top